Proizvodi

Naši proizvodi daju priliku mladima da razviju svoje vještine u različitim okruženjima prilikom odlaska na međukulturalnu razmjenu.


Glavni proizvod i djelovanje AIESEC-a su međukulturalne razmjene. Ideja je da odlaskom na razmjenu, mlada osoba postane svjesnija sebe, svojih mogućnosti, upozna nove i različite kulture te na taj način briše granice predrasuda i doprinosi oblikovanju svijeta u kojem je iskorišten maksimalni ljudski potencijal.

Naša tri glavna proizvoda su: Global Volunteer, Global Entrepreneur i Global Talent.
Global Volunteer volonterske su razmjene koje traju najkraće 4 tjedna, a najčešće 6. Prilikom odlaska na volontersku razmjenu, osoba sudjeluje na socijalno važnom projektu u zemlji i gradu u koji odlazi te na taj način pridonosi razvoju zajednice.
Global Entrepreneur su također volonterske razmjene, koje traju 6 ili više tjedana, ali su i stručne. Mlada osoba koja se prijavi za ovakvu vrstu razmjene odlazi na određeno vrijeme raditi u start-up na neku od ponuđenih pozicija u odabranom području zanimanja.
Global Talent je stručna razmjena koja može trajati od 6 do 78 tjedana. Prilikom ove razmjene osoba odlazi raditi u poduzeće te za svoj rad dobiva nadnicu.

Želiš li na razmjenu? Prijavi se ili nas kontaktiraj za više informacija!